Soccercontrol | Gebruiksvoorwaarden
16005
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16005,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden voor www.soccercontrol.nl

In deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan onder:

    • de eigenaar: de eigenaar van de website;
    • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
    • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
    • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
    • de Website: www.soccercontrol.nl

 

De eigenaar, Eyefinder B.V.( KVK nr. 09187599) verleent u hierbij toegang tot de Website en publiceert hier ter informatie de gebruiksvoorwaarden van de Website.

De eigenaar behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de content aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

 

Beperkte aansprakelijkheid

De eigenaar spant zich in om de content van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat content onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen of diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen of diensten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van de eigenaar

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type– en programmeerfouten. Voor gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom content en afbeeldingen liggen bij Eyefinder B.V..

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

 

Eyefinder B.V.

Bijsterhuizen 24-17

6604 LK Wijchen

KVK 09187599

info@eyefinder.net