Soccercontrol | Alles-in-een
15614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15614,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Alles-in-een

ALTIJD EN OVERAL MAKKELIJK TE BEHEREN

SOCCERCONTROL is een cloud oplossing en daarom altijd en overal te benaderen.

Voer alle informatie moeiteloos in via ons Controlpanel met een tablet, smartphone of computer. Je kunt alle kanalen, van website tot facebook en nieuwsbrief tot tv-schermen eenvoudig beheren. De data hoeven maar één keer te worden ingevoerd en dan kies je op welke kanalen je de informatie wilt publiceren. Om het systeem te bedienen hoef je geen expert te zijn. Daardoor kunnen er meerdere mensen mee aan de slag en is deze taak makkelijk over te dragen en te delen binnen de vereniging. En zijn er vragen? Je vindt de oplossing in ons online hulp center.

PROFESSIONELE WEBSITE

De website biedt een openingspagina met de meest belangrijke informatie en geeft direct toegang tot het volledig wedstrijdprogramma en uitslagen.

De openingspagina biedt in één oogopslag overzicht van up-to-date nieuws en links naar alle relevante informatie. De website geeft direct toegang tot het volledig wedstrijdprogramma en uitslagen. Met voor elk team een eigen pagina die makkelijk door leiders of trainers bij te houden is. Natuurlijk allemaal in de huisstijl van je eigen vereniging.

En beschikt je vereniging al over een website? Geen probleem. Als je wilt kun je SOCCERCONTROL ook aan een bestaande website koppelen.

EIGEN TV-KANAAL

Het TV-kanaal is hét platform voor nieuws over de club, het competitieverloop van de teams en uiteraard commercials van de sponsors. Alles is mogelijk.

Stel in een handomdraai zelf uitzendingen samen voor gebruik op schermen in de kantine of andere locaties.  Natuurlijk in de huisstijl van de club, compleet met een flitsende logo-animatie en clubnieuws. Je kunt gratis de uitzendingen verder uitbreiden met landelijk nieuws, weerbericht en verkeersinformatie. Reacties van Facebook of Twitter kunnen direct op het scherm vertoond worden.

SOCCERCONTROL biedt ook de mogelijkheid om de schermen, in verticale positie, als infobord te gebruiken. Erg handig bij toernooien en andere grote evenementen.

DECODER

Voor uw TV kanaal leveren wij SOCCERCONTROL standaard uit met een decoder zodat u meteen aan de slag kunt! De decoder is klein van formaat waardoor u deze makkelijk achter uw scherm kunt plaatsen. Een internetverbinding is voldoende om uw TV-kanaal af te spelen. Geen installatie of instellingen vereist (Plug’n play).

Heeft u meer dan één scherm? Geen probleem. U kunt extra decoders bij bestellen. Heeft u meer dan 10 schermen? Dan is onze serveroplossing wellicht beter geschikt. 

socialmedia_telefoonv02

SOCIAL MEDIA EN NIEUWSBRIEF

Deel informatie in één keer via Twitter, Facebook en de clubnieuwsbrief met SOCCERCONTROL. Snel en door één persoon af te handelen, zodat informatie actueel is en blijft.

INTRANET

Maak het leven van bestuurders een stuk aangenamer. SOCCERCONTROL biedt een intranetoplossing die beveiligde online communicatie tussen bestuursleden, commissies en werkgroepen mogelijk maakt, zonder dat er papier aan te pas komt.

Agenda’s, informatie, notulen en stukken kunnen per groep worden aangemaakt, gedeeld en opgeslagen.

app_telefoonv02

CLUB APP

Volg je club op de voet. Met de eigen club app van SOCCERCONTROL kun je actuele informatie over je vereniging en teams direct raadplegen. Zo blijf je op de hoogte van de actuele stand van zaken tijdens wedstrijden en toernooien. Markeer teams als favorieten en ontvang push notificaties voor afgelastingen, uitslagen en nieuws.

Zo mis je nooit meer een afgelaste wedstrijd, een uitslag of andere belangrijke informatie.

WEDSTRIJDBEHEER

Beheer in het Matchcenter van SOCCERCONTROL alle wedstrijdinformatie in combinatie met automatische verwerking van gegevens van externe data diensten zoals Sportlink. Competitie- en bekerwedstrijden kunnen aangevuld worden met oefenwedstrijden, trainingen en andere relevante data.

Natuurlijk is alle informatie direct beschikbaar voor publicatie op het eigen tv-kanaal, de website en of social media.

gesponsord_app-vaag

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

Genereer extra inkomsten via diverse kanalen, zoals de clubwebsite, het eigen tv-kanaal en de nieuwsbrief. Dat kan met banners op de website, commercials en infomercials via de het tv-kanaal en geïntegreerde advertenties in de nieuwsbrief. SOCCERCONTROL biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Met het advertentiebouwpakket kun je zelf professioneel ogende sponsoruitingen maken.